- Wie is HealthySiem -

Simone is HealthySiem en ademt alles wat met gezondheid te maken heeft. Het verlangen om iets met die passie te doen werd de laatste jaren steeds groter.

Deze passie werd geboren toen ze jaren geleden, naar aanleiding van verschillende klachten, zelf kleine aanpassingen in haar voeding had aangebracht. Het positieve resultaat smaakte naar meer en ze nam een Health Coach in de arm. Alle overduidelijke verbeteringen in haar lichaam, als gevolg van simpelweg anders te eten, hebben die passie pas echt aangewakkerd en haar doen besluiten om ook een opleiding op dat vlak te volgen. Het leek haar geweldig om vrouwen te gaan coachen, zich fitter te laten voelen en ook van hun klachten af te helpen door gezonder te eten en leven. 

Uit eigen ervaring bleek echter dat je nog zo gezond kunt eten, maar je door (emotionele) stress) uiteindelijk nog ziek wordt of uit balans raakt.

Hier werd het idee geboren om een meer holistische aanpak in te zetten door naast het voedingsadvies, energetische behandelingen aan te bieden. 

Het geeft haar ontzettend veel voldoening wanneer ze kan bijdragen om vrouwen van hun klachten af te helpen. Al is het maar om een zaadje te planten waardoor ze op een later moment stappen ondernemen om gezonder te gaan leven en een kwalitatief beter leven krijgen, dan is haar missie volbracht.

Simone kan zich  eindeloos verdiepen in alles wat met gezondheid te maken heeft, hoe mooi is het om met al die kennis en opleidingen iets goeds te doen.

reiki

- Opleidingen -

Oktober 2024 (gepland) Jaaropleiding deel 2; healing the dathu's - veel voorkomende aandoeningen
December 2023 Ayurveda en de vrouw (menstruatie- en overgangsklachten)
September 2023 (gestart Jaaropleiding Ayurveda voedings- en leefstijl coach
Maart 2023 Yoga Nidra opleiding
December 2022 Board of Knowledge Level I & II
September 2022 I AM Academy Jaartraining II
Januari 2022 White Time Healing Level IV
April 2021 White Time Healing Level III
April 2021 Praktijkdag Hormonale klachten en disbalans menstruatie, menopauze en PCOS
Maart 2021 White Time Healing Level II
Februari 2021 I AM Academy Jaartraining I
Augustus 2020 White Time Healing Level I
2016 Medische Basiskennis
2015 Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI
2003 Reiki 1e graad volgens de Usui Rohiki Ryodo methode