ayurveda, ayurveda consult, ayurvedische voeding

- VOEDINGSADVIES -

Ayurvedisch consult

Tijdens dit eerste consult zullen we je situatie in kaart brengen en eventuele klachten bespreken.

Ik stel een plan op naar aanleiding van de ayurvedische diagnose en gaan we aan de slag met je onbalans. Wanneer je redelijk in balans bent is het altijd verstandig om preventief naar je voeding en lifestyle te kijken.

Prijs: 75,--

Vervolg consult

Tijdens dit consult bespreken we de voortgang en kunnen we indien nodig bijsturen.

Prijs: 35,--

- ENERGETISCHE BEHANDELINGEN -

White Time Healing 

Tijdens deze energetische behandeling wordt er gebruik gemaakt van White Time Healing energie middels handoplegging (je bent gewoon gekleed).

Deze helende energie brengt je in een hoge(re) frequentie en zorgt ervoor dat blokkades, voortkomend uit o.a. (emotionele) stress en trauma's, op een zachte wijze losgelaten kunnen worden. Je hoeft echter niet "ziek" te zijn om in aanmerking te komen voor deze behandeling. Het helpt je ook om weer terug bij jezelf te komen en om meer te gaan luisteren naar je innerlijke stem om zo weer in "flow" te komen.

Klachten die o.a. aangepakt kunnen worden;

  •  stress
  •  slaap-, geheugen- en concentratieproblemen
  •  vermoeidheid
  •  lusteloosheid
  •  (chronische) pijn
  •  onzekerheid
  •  nervositeit
  •  migraine/hoofdpijn
  •  loslaten negatieve emoties en gedachtepatronen
  •  lichamelijke en geestelijke onbalans

 

Klik hier voor meer informatie over White Time Healing.

Prijs: 60,-- 

Prijs: 165,-- voor 3 behandelingen

Prijs: 250,-- voor 5 behandelingen 

Healing op afstand

Het is ook mogelijk om een healing op afstand te ontvangen. Deze behandeling is net zo krachtig als een contact behandeling en kan uitkomst bieden wanneer je niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

Prijs: 40,--

Healing kids t/m 18 jaar

Kinderen binnen het autistisch spectrum, kinderen met dyslexie/concentratieproblemen of kinderen met weinig zelfvertrouwen hebben veel baat bij White Time Healing.

Prijs: 40,--

Prijs: 105,-- voor 3 behandelingen

Prijs: 150,-- voor 5 behandelingen

healing, ayurveda consult
ayurvedisch, ayurveda, ayurvedisch consult, polsdiagnose

- HOLISTISCHE AANPAK -

Binnen deze aanpak zal ik een op maat gesneden traject met je aangaan. In overleg en uiteraard afhankelijk van het doel, spreken we de duur van het traject af.

Diepgewortelde problemen hebben vanzelfsprekend meer behandeltijd nodig dan de "standaard" klachten.

 

Het traject bestaat uit een combinatie van ayurvedisch voedings- en lifestyleadvies gericht op fysieke en/of geestelijke klachten (of een ander doel) en een aantal energetische behandelingen. Daarnaast zullen we regelmatig contact hebben, zodat wanneer je vastloopt of vragen hebt we meteen kunnen doorpakken. 

 

Het voordeel van dit traject is dat  de kennis over gezonde lifestyle gecombineerd met energetische behandelingen zorgt voor bewustwording op een dieper niveau. Hierdoor wordt het aanpassen van je lifestyle geen moeten maar iets wat steeds meer als vanzelf gaat omdat het bewustzijn sterker ontwikkeld wordt.

 

Prijs: afhankelijk van de duur van het traject