Wil je graag meer weten over de verschillende behandelingen of direct een afspraak maken, laat dan hieronder je gegevens achter en dan neem ik z.s.m. contact met je op.

 

spiritueel coach barendrecht

HealthySiem is altijd blij met een Healthy review.

Laat hieronder een leuke reactie achter, zodat nieuwe klanten een beetje een idee krijgen van wat ze kunnen verwachten.

Je emailadres zal overigens niet zichtbaar zijn bij het bericht :-)

Reacties

Kim
8 maanden geleden

Wow, wat bijzonder om een healing bij Simone te ervaren. Je komt binnen in een fijne, warme ruimte. Kaarsjes, passende muziek. Alles is er op gericht om je te laten ontspannen. De behandeling maakte veel los. En daarna kwam ontspanning. Ik kreeg vervolgens nog fijne tips over ademhaling, voeding en levensstijl. En mocht een kaartje trekken. Deze was heel passend en bijzonder. Al met al was het een hele fijne ervaring. Simone is warm, liefdevol en professioneel. Ik heb gelijk een strippenkaart genomen en kijk al uit naar de volgende behandeling. ❤️

René
8 maanden geleden

Simone is in staat om een liefdevolle omgeving te creëren waarbij het eenvoudig is om naar binnen te keren. Tijdens de beoefening van de Yoga Nidra lijkt zij haar aanwezigheid zodanig op te kunnen delen dat je het gevoel krijgt individueel begeleid te worden. Voor wie op zoek is naar een laagdrempelige manier om kennis te maken met de heilzame werking van Yoga Nidra kan ik Simone van harte aanbevelen.

Marloes
een jaar geleden

Onlangs een ontspannen Yoga Nidra les mogen volgen bij Simone. Door de gewrichtsoefeningen gaat je bloed lekker stromen (en bedenk je dat je dit misschien vaker moet doen). Daarna al rustend op mijn matje in een fijne state of mind gebracht door de aanwijzingen die Simone geeft. Haar stem is rustig en kalm en haar instructies gaan vloeiend in elkaar over. Ik hoor buiten stemmen en een hond blaffen maar het hindert niet. Van te voren leek 40 minuten stil liggen een eeuwigheid, maar wanneer het tijd is om ‘wakker’ te worden denk ik: Nee is het nu al voorbij? Simone, dankjewel voor dit moment voor mezelf!

Kim
een jaar geleden

Wil jij minder stress ervaren in je lijf? Wil je scherper zijn? Beter slapen? Meer in je kracht staan? Je frequentie verhogen en je dus gelukkiger voelen? Leren dat je niet overal iets mee moet, moet reageren vanuit impuls, maar leren vertrouwen dat alles komt en gaat? Ga dan naar de Yoga Nidra Lessen van Simone. Niet zomaar Yoga waar je dat overal kan doen. Dit is echt bijzonder en uniek!

Margareth Nathalia-Kamermans
een jaar geleden

Bij binnenkomst hartelijk ontvangen door Simone. Wat een rust straalt zowel simone als de salon uit. Je voelt je gelijk op je gemak. De energie die vrij kwam tijdens de behandeling gaf rust en laad je lichaam weer op. Ik raad iedereen aan om één van de behandelingen te ondergaan. Tijd voor jezelf en alles werkt door. Ik kom zeker terug!

Hande
2 jaar geleden

Ik heb 5 energetische behandelingen gehad bij Simone. Alle behandelingen hebben een mooie bijdrage geleverd aan het meer ontspannen zijn, meer ruimte creëren en verwerken van bepaalde situaties. Simone zelf is een heel fijn persoon die je op je gemak laat voelen en tussendoor ook andere adviezen geeft die je verder helpen.

Mischa
3 jaar geleden

Ik ben vorige week bij Simone geweest voor een healing behandeling en voelde me echt top daarna! Bovendien geeft Simone goede tips om je lifestyle aan te passen, en is ze een hele leuke en lieve vrouw bij wie je je snel op je gemak voelt. Echt super!

Belinda
3 jaar geleden

Bij Simone in haar praktijk geweest voor een healing. Simone is een fijne lieve vrouw waarbij je je vertrouwd voelt. Ik heb de healing als prettig en ontspannen ervaren. Dank je wel lieve Simone voor jouw liefdevolle behandeling.

Ivanka
3 jaar geleden

Bij Simone geweest voor een energetische behandeling. Deze White time healing gaf Simone terwijl ik heerlijk op de behandelbank lag, in een sfeervolle ruimte met muziek waar ik nog verder door kon ontspannen. De behandeling heeft mij energie en rust gegeven, maar ik merk ook goed dat ik vrolijker en ontspannender ben. Tevens heeft Simone mij goede voedingsadviezen gegeven die passen bij mijn gezondheid en medicijngebruik. Simone is een warme vrouw waar ik me gelijk bij op mijn gemak voelde en ze gaat deskundig te werk. Zeker een aanrader om naar haar toe te gaan voor healing en/of voedingsadviezen!

Mireille
3 jaar geleden

Dankzij de bij mij passende voedingsadviezen van Simone is de huid van mijn gezicht rustiger en stralender geworden; de rosacea houdt zich een stuk rustiger als ik me netjes aan de adviezen hou. Bijkomend voordeel; ik ben ook nog eens 10 kilo kwijtgeraakt waar ik ook heel blij mee ben!
Simone luistert goed naar je en is heel geduldig, ze geeft je precies het advies dat haalbaar voor jou is en heeft precies de juiste woorden om je te motiveren wanneer het even niet helemaal volgens plan verloopt.
Aanrader deze topper!!

Reactie plaatsen


Contact gegevens

HealthySiem

Health Coaching & Healing

Barendrecht

www.healthysiem.nl

info@healthysiem.nl

KVK: 81361726